Αθήνα, 9-2-2012
ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Θ.Α.
48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φλεβάρη
 και κλιμάκωση από Δευτέρα.
Όλοι στο δρόμο να ματαιώσουμε το έγκλημα!
Οι ώρες είναι κρίσιμες. Είναι όμως και η ώρα να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Οι καλοταϊσμένοι παπαγάλοι μίλησαν αρκετά.
Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε θέατρο, νυχτερινό κέντρο, αίθουσα εκδηλώσεων και επιχείρηση σε κάθε τόπο δουλειάς. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης.
Κάτω η αθλιότητα του Μεγάρου Μαξίμου και των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα. Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.
Εκλογές τώρα.
48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φλεβάρη – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 11.00 π.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Προσυγκέντρωση Προπύλαια 10:30 π.μ. και πορεία στο Σύνταγμα.
Ανατροπή της δανειακής σύμβασης και των εκφραστών της – Αγώνας να μην περάσει από τη Βουλή το σχέδιο ολικής κοινωνικής ισοπέδωσης
Όποιος τολμήσει να συμφωνήσει και υπογράψει το έγκλημα να απομονωθεί και να τιμωρηθεί από το λαό.
Όλοι στον αγώνα!
ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
Καλούνται τα σωματεία της ΠΟΘΑ να ενημερώσουν τα μέλη τους ότι την Παρασκευή  στις 19:00 μ.μ. θα συγκεντρωθούμε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Γλάδστωνος 10 Πλατεία Κάνιγγος,  για να συγκροτήσουμε ομάδες περιφρούρησης της απεργίας με στόχο την αποτροπή απεργοσπαστικών εργοδοτικών πιέσεων.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Θ.Α.
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ