ΤΡΙΤΗ 9/10 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 13:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τη νεολαία να συμμετέχουν στην  συγκέντρωση ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ.
Το όνομα της Καγκελαρίου της Γερμανίας έχει συνδεθεί με τις πιο ακραίες αντιδραστικές και νεοφιλελεύθερες φωνές, που στόχο έχουν την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση των λαών και των εργαζομένων σε όλη την Ευρώπη, για να διασφαλιστεί η σωτηρία των τραπεζιτών και τα κέρδη των επιχειρήσεων.
Η επίσκεψη της Άγγελα Μέρκελ στην Αθήνα της Τρίτη 9 Οκτωβρίου αποτελεί πρόκληση για τους εργαζόμενους και το λαό της χώρας μας, που πλήττονται βάρβαρα από τις μνημονικές πολιτικές που προωθεί η Γερμανική Κυβέρνηση και υλοποιούν στο σύνολό τους οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την αποδέσμευση από τα μνημόνια. Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία στις γειτονιές και στους τόπους δουλειάς ενάντια στα μέτρα της κοινωνικής ισοπέδωσης.
Παίρνουμε μαζικά μέρος τη Δευτέρα στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη στη στάση εργασίας από τις 12 μ. μ. μέχρι τις 3 μ. μ. και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1 μ. μ. το μεσημέρι στο Σύνταγμα.
Προσυγκέντρωση της Ομοσπονδίας στο κάτω μέρος της Πλατείας Συντάγματος, στην αρχή της Ερμού.
Όλοι και όλες στους δρόμους να «υποδεχτούμε» τη Μέρκελ όπως της αρμόζει στην Ελλάδα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Θ.Α.