1η  Μ Α Η   Α Π Ε Ρ Γ Ο Υ Μ Ε !
Εμείς οι εργαζόμενοι βιώνουμε την πιο σκληρή επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης. Προωθείται για ψήφιση νέο πολυνομοσχέδιο λεηλασίας της ζωής μας, με τις χιλιάδες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, στο στενό και ευρύτερο δημόσιο, την εκποίηση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Υγείας, της Πρόνοιας  σε ιδιώτες επιχειρηματίες, διατηρεί τα χαράτσια που λεηλατούν τα πενιχρά εισοδήματά μας και συνεχίζει τη φοροληστεία των χαμηλών εισοδημάτων.
Στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο, τα εργατικά δικαιώματα δέχονται ολομέτωπη επίθεση απ’ τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι απεργούν σε όλο τον πλανήτη την 1η  Μάη.
Η Εργατική Πρωτομαγιά συμπυκνώνει το νόημα των αγώνων της εργατικής τάξης σε όλο τον κόσμο και με τον γιορτασμό της, εμπλουτίζονται τα σύγχρονα αιτήματα της εργατικής τάξης, που στις μέρες μας εκφράζονται στο σύνθημα: «Δεν θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση του συστήματος» και θα αγωνιστούν για την ανατροπή όλων των αντεργατικών πολιτικών.
Η Πρωτομαγιά του 2013 πρέπει να μας βρει σε θέση μάχης, απέναντι στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει το κεφάλαιο, η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ. Τα φαινόμενα της σύγχρονης δουλείας, όπως αυτά φανήκαν με τα γεγονότα της Μανωλάδας, δεν θα περάσουν.
Να απαντήσουμε με ενότητά και αλληλεγγύη στο σχεδιασμένο κλίμα τρομοκρατίας, βίας και καταστολής, στην παραγωγή «επίορκων» στο δημόσιο, στην ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων και στις διώξεις των αγωνιστών, στην επίθεση στις δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες που απειλούν τη συνοχή της κοινωνίας και τη δημοκρατία. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 
ΑΘΗΝΑ:  Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00 π.μ.