‘ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ’
Σαπφούς 10, Αθήνα – Τηλ. : 210.3213694210.3215246
Φαξ : 210.3240827, e-mail  pmu@pmu.gr
14 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Συνάδελφοι,
Η απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση άφησε στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους.
Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα Ε.Ρ.Τ., η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής Ε.Ρ.Τ., η Χορωδία Ε.Ρ.Τ., η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η Ορχήστρα και Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η Ορχήστρα και Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, η Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, συνεχίζοντας την διαμαρτυρία τους ενάντια στην αντεργατική αυτή απόφαση, έχουν προγραμματίσει συναυλία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο της Ε.Ρ.Τ. σήμερα το απόγευμα στις 6.30 μ.μ.
Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος καλεί όλους τους μουσικούς αλλά και το σύνολο των εργαζομένων, να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους μας, δίνοντας το παρών στη σημερινή συναυλία.
Συμπαραστεκόμαστε και σήμερα το απόγευμα στη συναυλία των Μουσικών μας Συνόλων και στο δίκαιο αγώνα όλων των εργαζομένων της Ε.Ρ.Τ.
Είμαστε όλοι παρόντες στις 6.30 το απόγευμα στο προαύλιο της Ε.Ρ.Τ.δηλώνοντας μαζικά και αγωνιστικά την αντίθεσή μας σε απολύσεις και τέτοιου είδους αντεργατικές επιθέσεις.
Για το Δ.Σ.
                          Ο Πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας
            Βασίλης Παρασκευόπουλος                 Κώστας Σταυρόπουλος