Συνεχίστηκαν σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου με την ενημέρωση στο ΜΕΡΑ 25, οι συναντήσεις μας με τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης για το θέμα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Τις προηγούμενες ημέρες η Ομοσπονδία μας μαζί με τους προέδρους των πρωτοβάθμιων επιχειρησιακών σωματείων της Ε.Λ.Σ. πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με εκπροσώπους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους και ενημερώσαμε για την άρνηση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών  κου Σκυλακάκη να επικυρώσει την ΣΣΕ, η οποία  είχε υπογραφεί το καλοκαίρι μεταξύ Διοίκησης και Σωματείων στη Λυρική Σκηνή.

Όλα τα κόμματα εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων να ισχύσουν όσα έχουν συμφωνηθεί με τη Διοίκηση, όσα η κυβέρνηση ακυρώνει χωρίς δικαιολογία, πετώντας στο καλάθι των αχρήστων διαπραγματεύσεις μηνών και κρατώντας τους εργαζόμενους σε μια γκρίζα εργασιακή ζώνη. Ήδη έχουν κατατεθεί δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κλιμακώνοντας τον αγώνα τους έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας το Σάββατο 23/1 και διαμαρτυρία στο πάρκο του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. Η Ομοσπονδία μας είναι αυτονόητα στο πλευρό τους, πάντα αρωγός στις διεκδικήσεις τους, με επιμονή μέχρι την τελική νίκη .