Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου στις 14/09/2023, συμμετέχει στο συλλαλητήριο που οργανώνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με αφορμή τόσο την κατάθεση του αντεργατικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, όσο και τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες και φωτιές που έπληξαν τη χώρα.

Η Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή ανέδειξε τις αντεργατικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου, που πλήττουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους. Ταυτόχρονα η Κυβέρνηση απέδειξε για ακόμα μια φορά την ανικανότητά της να υπερασπιστεί τους πολίτες της, καθώς οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές ξεγύμνωσαν τη σαθρότητα του κρατικού μηχανισμού.

Ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους και τους πολίτες είναι ο έμπρακτος αγώνας. Καλούμε τα Σωματεία μας, όλους και όλες, στο συλλαλητήριο σήμερα Παρασκευή 15/9 και ώρα 19:30 στο Σύνταγμα.

Παράλληλα ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, σε συντονισμό με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα, προετοιμαζόμαστε  για την επιτυχία της Απεργίας που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.