Συμμετέχουμε την Παρασκευή 9/5 στις 18.30  στην κινητοποίηση στην είσοδο του θεάτρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ζητάμε Συλλογικές Συμβάσεις παντού και για όλες τις ειδικότητες  των εργαζομένων. Ζητάμε  να σταματήσουν οι διώξεις σε εργαζόμενους που τολμούν να καταγγείλουν φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας. Ζητάμε την άμεση επαναπρόσληψη του εργαζόμενου που αγωνίστηκε για τα αυτονόητα δικαιώματα του. Ζητάμε να ενεργοποιηθούν οι ελεγκτικοί και εποπτικοί θεσμοί της πολιτείας διότι είναι πολλαπλώς εκτεθειμένοι, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες εργαζόμενων, υπάρχουν παρόμοιες καταγγελίες σε μια σειρά Πολιτιστικών Οργανισμών και επιχειρήσεων θεάματος ακροάματος.

Δεν θα επιτρέψουμε σε μια εποχή πλήρους αποδιοργάνωσης των εργασιακών δικαιωμάτων να κυριαρχήσει ο φόβος στους εργαζόμενους. Όλοι μαζί παλεύουμε για αξιοπρεπείς Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και για όλους τους εργαζομένους και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Παρασκευή 9/5 ώρα 18.30 στην είσοδο του ΚΠΙΣΝ.